bedrijven

Tijdens het deelnemen aan een escaperoom word je als deelnemer gedwongen samen te werken met je teamgenoten. Je hersenen zullen kraken. Je voelt een drang te ontsnappen. Je wilt de ontvoerders voor blijven. Bij elke kleine overwinning in de kamer voel je het team hechter worden.

Wescape beschikt, naast een gezellige “huiskamer achtige” wachtruimte, over een zakelijke ruimte die gebruikt kan worden als vergader-/cursusruimte voor maximaal 12 personen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw vergadering of cursus afwisselen met een spannende escaperoom welk spel je verplicht samen te werken om de ontvoerders voor te blijven.

Wij kunnen tijdens het spel sturen op bepaalde situaties en u als team observeren. We delen achteraf graag onze observaties door met u en de teamleden te evalueren.

Denk aan het delen van observaties over: communicatie, leiderschap, creativiteit, luisteren, samenwerken, stressbestendigheid.

Wescape is niet alleen een leuke, maar ook een leerzame ervaring. De escaperoom biedt plaats aan maximaal 6 personen. Wij kunnen ook een hapje en drankje voor u regelen.

Teamuitje
Ook voor teamuitjes kunt u bij ons terecht. Naast het spelen van de escape room kunt u uw uitje aanvullen met:
– Diverse versnaperingen/catering bij aanvang en tijdens de evaluatie/ analyse.
– Een gezellig potje Bowlen (Westerpark) of Poolen (Snookercentrum Zoetermeer).

Voor meer informatie of een offerte kunt u contact met ons opnemen via het contact tabblad of mailen met [email protected].

Interne competitie
Wescape heeft het mogelijk gemaakt een interne bedrijfscompetitie op te zetten.

Er worden door het bedrijf zelf teams samengesteld die volgens een rooster de kamer komen spelen. Het gezamenlijke doel van ieder team is om zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen. De tijd zal samen met de namen van de medewerkers (en eventuele teamnaam) gepubliceerd worden op een alleen voor jullie toegankelijke bedrijfs scorelijst. Om het nog spannender te maken kan er natuurlijk ook een prijs voor het beste team worden beschikbaar gesteld.

De scorelijst is toegankelijk via een portal op onze website, hiervoor krijgt u een speciale link en code. Deze is geldig, exclusief, voor uw bedrijf.

Neem contact met ons op, zodat we samen een maatwerk programma voor u kunnen opmaken.


Klik hier om in te loggen voor het scoreboard.

keytrans

Wescape is momenteel gesloten vanwege de Coronocrisis wel bieden wij compleet nieuw een unieke mogelijkheid voor een escape ervaring in eigen huis!

Heb je een escaperoom geboekt bij ons?
Dan hebben wij inmiddels contact gehad of nemen we snel contact met je op!


Escape-ervaring in eigen huis?

Mooi is, dat we juist nu, ook een escaperoom ervaring in jullie thuisomgeving aan kunnen bieden.
Wij zijn namelijk in het bezit gekomen van een Romeinse kist die bij recente opgravingen van een Romeins fort ongeopend werd gevonden. De kist blijkt inderdaad van Romeinse oorsprong te zijn en volgens archeologen is dit de kist “Magicae Denarios”, die na de val van het Romeinse keizerrijk plotseling is verdwenen.

Omdat wij geen idee hebben wat je allemaal nodig hebt om “Magicae Denarios” te openen en wat je vervolgens tegenkomt als je hierin zou kunnen slagen, geven wij jullie de mogelijkheid die uitdaging aan te gaan. Wij zijn namelijk ook benieuwd.


Jullie kunnen De Romeinse kist “Magicae Denarios” (met bijbehorende tablet en JBL Box) gedurende een dagdeel bij ons huren.

Tot en met 6 april hanteren wij het volgende tarief.

Kosten kist € 60,-. Af te halen bij Escaperoom Wescape Zoetermeer.

Ook is het mogelijk “Magicae Denarios” te laten bezorgen en ophalen.

Bezorging en ophalen :

- Binnen Zoetermeer gratis

- Binnen een straal van 20 km buiten Zoetermeer. Bezorg- en ophaalkosten € 25,- 

- Straal meer dan 20 km buiten Zoetermeer. Bezorg- en ophaalkosten op aanvraag.

Als je geïnteresseerd bent neem even telefonisch contact met ons op voor verdere afspraken 079-888 44 88 of mail ons [email protected]