bedrijven

Tijdens het deelnemen aan een escaperoom word je als deelnemer gedwongen samen te werken met je teamgenoten. Je hersenen zullen kraken. Je voelt een drang te ontsnappen. Je wilt de ontvoerders voor blijven. Bij elke kleine overwinning in de kamer voel je het team hechter worden.

Wescape beschikt, naast een gezellige “huiskamer achtige” wachtruimte, over een zakelijke ruimte die gebruikt kan worden als vergader-/cursusruimte voor maximaal 12 personen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw vergadering of cursus afwisselen met een spannende escaperoom welk spel je verplicht samen te werken om de ontvoerders voor te blijven.

Wij kunnen tijdens het spel sturen op bepaalde situaties en u als team observeren. We delen achteraf graag onze observaties door met u en de teamleden te evalueren.

Denk aan het delen van observaties over: communicatie, leiderschap, creativiteit, luisteren, samenwerken, stressbestendigheid.

Wescape is niet alleen een leuke, maar ook een leerzame ervaring. De escaperoom biedt plaats aan maximaal 6 personen. Wij kunnen ook een hapje en drankje voor u regelen.

Teamuitje
Ook voor teamuitjes kunt u bij ons terecht. Naast het spelen van de escape room kunt u uw uitje aanvullen met:
– Diverse versnaperingen/catering bij aanvang en tijdens de evaluatie/ analyse.
– Een gezellig potje Bowlen (Westerpark) of Poolen (Snookercentrum Zoetermeer).

Voor meer informatie of een offerte kunt u contact met ons opnemen via het contact tabblad of mailen met info@Wescape.nl.

Interne competitie
Wescape heeft het mogelijk gemaakt een interne bedrijfscompetitie op te zetten.

Er worden door het bedrijf zelf teams samengesteld die volgens een rooster de kamer komen spelen. Het gezamenlijke doel van ieder team is om zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen. De tijd zal samen met de namen van de medewerkers (en eventuele teamnaam) gepubliceerd worden op een alleen voor jullie toegankelijke bedrijfs scorelijst. Om het nog spannender te maken kan er natuurlijk ook een prijs voor het beste team worden beschikbaar gesteld.

De scorelijst is toegankelijk via een portal op onze website, hiervoor krijgt u een speciale link en code. Deze is geldig, exclusief, voor uw bedrijf.

Neem contact met ons op, zodat we samen een maatwerk programma voor u kunnen opmaken.


Klik hier om in te loggen voor het scoreboard.

keytrans