1892 Arrangement

1892 eten & drinken en/ of Bruut wijnbar ARRANGEMENT

Deze arrangementen zijn niet mogelijk op maandag!

Beleef het avontuur bij Wescape Zoetermeer in combinatie met een heerlijk diner in het leukste shared dining restaurant in het oude centrum van Zoetermeer, 1892 eten & drinken.
Of ga na jullie avontuur nog even heerlijk borrelen in Wijnbar Bruut midden in het stadscentrum van Zoetermeer. Heerlijke ongedwongen sfeer en bij elk drankje een lekker hapje.

En wil je helemaal een compleet verzorgd arrangement, dan is dit ook allemaal tezamen mogelijk. Dus eerst escapen, dan lekker eten en daarna borrelen. Of draai het borrelen en eten om. Genoeg mogelijkheden en wij maken er graag een arrangement op maat van voor jullie.
Er zijn 3 arrangementen mogelijk (vanaf 2 personen)

ONTSNAPPINGSDINEREscaperoom “Kidnapped” of “Payback” in combinatie met een uitgebreid 2×3 gerechten shared dining diner menu inclusief drankje (tapbier, wijn, fris, koffie of thee) bij 1892 eten en drinken, bekijk het ontsnappingsdiner hier.
Dit arrangement kost € 26,- p.p. plus de kosten van de escaperoom.*

ONTSNAPPINGSDINER + TASTING ESCAPE – Escaperoom “Kidnapped” in combinatie met een uitgebreid 2×3 gerechten shared dining diner menu inclusief drankje (tapbier, wijn, fris, koffie of thee) bij 1892 eten en drinken, vervolgens gaan jullie door naar de gezellige wijnbar BRUUT in het centrum van het Stadshart (op loopafstand van 1892 Eten & Drinken) voor een High Wine, Bier- of Gin Tasting met hapjes. Bekijk hier de menukaart van 1892 en hier de Bruut tasting mogelijkheden.
Dit arrangement met Bier Tasting kost € 43,50 p.p., High Wine € 44,50 p.p. en Gin Tasting € 50,- p.p. plus de kosten van de escaperoom.*

TASTING ESCAPE – Escaperoom “Kidnapped” in combinatie met een High Wine, Bier- of Gin Tasting met hapjes, bekijk hier de mogelijkheden.
Dit arrangement met Bier Tasting kost € 21,50 p.p., High Wine € 22,50 p.p. en Gin tasting € 26,25 p.p. plus de kosten van de escaperoom.*


Voorbeeld arrangement ONTSNAPPINGSDINER + BIER TASTINGS


16.15u Aankomst bij Wescape Zoetermeer

16.30 – 17.30 Escape room
Probeer te ontsnappen uit onze escaperoom “Payback” inclusief een consumptie (koffie of thee)
17.45 – 20.15 dineren bij 1892 Eten & Drinken
In het sfeervolle en gezellige restaurant “1892 Eten & Drinken” wacht er een smakelijk 2×3 gerechten shared dining diner op je. Gezellig napraten over je ontsnappingspoging onder het genot van een lekker diner inclusief een consumptie (bier, wijn of fris)! Klik hier voor de menukaart.
20.30 – ? Bier tastings in Wijnbar Bruut
Heerlijke ongedwongen sfeer in deze gezellige wijnbar, hier zetten jullie de avond voort en gaan genieten van 7 verschillende bieren met bij elk biertje een eigen hapje. Op vrijdag en zaterdag tot 2.00u geopend. Op andere dagen tot 23.00u

Inclusief:
Toegang tot escape room met een consumptie (koffie of thee), uitgebreid 2×3 gerechten shared dining diner met een consumptie (bier, wijn, fris), bier tasting met 7 verschillende bieren en hapjes. Als dat niet een geslaagde dag wordt?!

    Vul uw gegevens hieronder in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw informatieaanvraag met u af te handelen.

    Room: